LS Technics         Lafertin Stefan         +32468154329

Disclaimer

Algemeen

LS Technics geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreeks of onrechtstreeks, die zou voortvloeien uit de toegang of het gebruik van de website.

Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos, volledig en/of actueel is.  Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Indien u informatie tegenkomt die in uw ogen niet correct, volledig en/of actueel is, kunt u contact opnemen via info@lstechnics.be. Wij stellen uw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door uw bijdrage kunnen wij onze website verbeteren.

Blogs, fora en commentaren

Alle gegevens en informatie op blogs en fora op deze site zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. LS Technics geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid, volledigheid, actualiteit, geschiktheid, of geldigheid van de informatie hierop en is niet aansprakelijk voor eventuele fouten, schade rechtreeks of onrechtstreeks. Alle informatie wordt verstrekt op een as-is basis.

Posts en commentaar zijn die van commentaar schrijvers alleen en zijn persoonlijke meningen. Zij vertegenwoordigen niet de standpunten of meningen van LS Technics of haar personeel, noch vertegenwoordigen ze de standpunten of meningen van LS Technics, een entiteit van, of gelieerd aan LS Technics. Opmerkingen worden onder voorbehoud online geplaatst, LS Technics behoudt het recht om deze te weigeren of verwijderen op elk gewenst moment.

Links

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. LS Technics verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan. De informatie die u van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van LS Technics

Privacybeleid

LS Technics heeft geen zeggenschap en geen verantwoordelijkheid over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt of verwezen. Gebruik van deze websites is mogelijk onderhavig aan een ander privacybeleid. Raadpleeg het privacybeleid en/of de verklaringen van andere websites die u bezoekt.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline